Volledig overzicht diabetes technologie 2024 voor zorgverleners

Met dit naslagwerk krijg je snel inzicht in de productkenmerken, inclusief de voor- en de nadelen, van alle huidige en toekomstige glycemiesensoren, slimme insulinepennen, insulinepompen en closed-loop systemen, waarmee je de glycemiecontrole van mensen met diabetes zal kunnen verbeteren. 

Elke paar weken stuur ik je een update over nieuwe ontwikkelingen. In elk bericht dat je ontvangt, is er een afmeldlink waarmee je je makkelijk kan uitschrijven.

Je bent diabeteseducator of zorgverlener voor mensen met diabetes

Je bent van nature een helper, en wil alles doen om je patient zo gezond mogelijk te laten leven. Als je iets doet, wil je het goed doen. Als echte professional wil je namelijk kunnen uitblinken in je job. Je wil continu groeien en bijleren om nog beter te worden in wat je doet, om zo je patienten op de allerbeste manier te behandelen. Je vindt het belangrijk dat je het vertrouwen verdient van je patient en van je team, en dat je adviezen opgevolgd worden.

Herken je dit?

  • Ik voel me overweldigd door de snelle vooruitgang in technologie en ik ben bang dat ik niet meer ga mee kunnen als het zo doorgaat
  • Ik ben niet zeker dat ik de juiste technologie op de juiste manier aanbeveel, waardoor mijn patiënten misschien niet de beste behandeling krijgen
  • Ik vind het moeilijk om mezelf bij te scholen op een tijdsefficiënte en betrouwbare manier
  • Ik kan niet altijd antwoorden op vragen over diabetes technologie van mijn patiënten of van mijn teamleden

De evolutie in de diabetes technologie zal alleen maar sneller gaan

Als je je niet blijft bijscholen, zal het steeds moeilijker worden om helemaal mee te zijn. Je zal je patienten niet op de beste manier kunnen behandelen, waardoor ze een betere glycemiecontrole zullen mislopen, en vooral een hoger risico zullen hebben op micro- en macrovasculaire complicaties. Je zal het vertrouwen verliezen van je patient en van je team, en minder voldoening uit je job kunnen halen.

Zover hoef je het niet te laten komen!

Download nu “het volledige overzicht van diabetes technologie 2023 voor zorgverleners”, en krijg snel inzicht in de productkenmerken, inclusief de voor- en de nadelen, van alle huidige en toekomstige glycemiesensoren, slimme insulinepennen, insulinepompen en closed-loop systemen.

Ja, dat wil ik!